Primarul municipiului Suceava, președintele Organizației Municipale a PNL, a fost prezent și în campania electorală din primul tur și acum, în al doilea, în multe zone ale municipiului, precum și ale județului pentru a discuta cu oamenii despre Klaus Iohannis.

Edilul recunoaște că în cadrul întâlnirilor cu oamenii, aceștia semnalează și problemele lor din oraș, dar își exprimă și părerea despre candidatul PNL la prezidențiale. Ion Lungu le-a cerut tuturor să se prezinte la vot pe 24 noiembrie și să voteze Klaus Iohannis.

„Noi am reînceput campania, am fost deja din nou în cartierele Obcini și George Enescu, iar în această dimineață am fost împreună cu președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, în piața de la Verești. Și vreau să spun că oamenii ne primesc bine, suntem convinși că vom obține un rezultat bun și foarte bun în turul al doilea pentru președintele Klaus Iohannis. Sigur, ne adresăm în primul rând alegătorilor noștri, dar nu numai. Și le transmit celor care vor să-l voteze pe Klaus Iohannis să vină la vot. Pentru că unii spun că deja a câștigat. Nu a câștigat încă. Mai este un tur”, a spus Ion Lungu. El a spus că nu se îndoiește că actualul președinte Klaus Iohannis va câștiga alegerile, însă este important ca scorul pe care acesta îl obține să fie cât mai mare”, a spus Lungu.

Lungu a spus că scorul este important și la nivel județean, dar mai ales la nivel de municipiu, iar în acest sens a spus că se bazează pe sucevenii de bună credință.

„În mod special, aici la Suceava, este important pentru noi acest scor. De aceea facem un apel în primul rând la votanții noștri, cei care au fost în primul tur, să se prezinte la vot și să voteze din nou Klaus Iohannis, dar și la ceilalți cetățeni ai municipiului care vor să-l voteze”, a precizat Lungu.

Ion Lungu a subliniat că președintele Klaus Iohannis trebuie să câștige alegerile pentru că este singura garanție că va scoate Moldova din izolare.

 „Astăzi, Moldova este izolată. O să vină PSD să spună că au dres, că au mărit pensii. Degeaba fac aceste lucruri dacă Moldova rămâne în continuare izolată. Și când spunem izolată, vorbim în primul rând de autostrăzi. Și indiferent câte eforturi vom face noi aici la Suceava, Gheorghe Flutur, eu ca primar, ceilalți primari, parlamentarii noștri, fără această autostradă nu avem nici un viitor în dezvoltare. Fără aceste autostrăzi nu vom avea nici o șansă să-i întoarcem pe cei care au plecat. Și lucrul cel mai important, să reușim să îi reținem în România pe cei care termină studiile și vor să plece în Occident. mSe știe că este singurul lider care are credibilitate astăzi în Occident, în UE și în afară”, a conchis Lungu.

 

One Response

  1. mihai grigore

    : _______*_______revista floare albastra = blue : introducem device-ul { ideea infratirii NEW YORK – zona metropolitana suceava _ klaus iohannis presedinte ROMANIA 2019-2024 } __________sunt de acord ca pnl sa integreze dialogul klaus iohannis – viorica dancila in cadrul dezbaterii dintre finalistii pentru tur ii de la biblioteca universitara bucuresti pe directia { ROMANIA LIBERA = bucovina de nord + basarabia + latura libera } ! __________asa sa ne ajute dumnezeu ! _ mihai grigore – poet.editor.scientist _ { conceptul { economia electronica spatiala } wins !* _ 10h29’_ 18.11.2019_______*__________ :

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.