Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a precizat că nu va participa la deschiderea metrului de autostradă construit de afaceristul Ștefan Mandachi și nici nu își va suspenda activitatea, însă le recomandă tuturor sucevenilor să o facă.

„Este o inițiativă de apreciat și are un impact deosebit. Noi am pus aceeași problemă și în cadrul Asociației „Moldova se dezvoltă”, precum și în cadrul Asociației Municipiilor din România, unde am făcut precizări în fața președintelui Iohannis. S-a luat o inițiativă în Parlament, au ieșit primarii, au ieșit cei din Iași, iar acum iese și Ștefan Mandachi cu o acțiune de PR foarte bine făcută. Eu nu voi participa pe 15 martie la acea acțiune, însă îi încurajez pe oameni să o facă”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care a mai adăugat că o autostradă în zona Moldovei nu este un moft pretins de unii sau de alții, ci o necesitate în vederea dezvoltării întregii regiuni.

De altfel, Lungu a precizat că toți ar trebui să fie solidari acestui scop, întrucât, doar așa, într-un viitor nu foarte îndepărtat să putem avea mai mult de un metru de autostradă în regiunea Moldovei.

„Dacă nu vom avea această autostradă, suntem condamnați la subdezvoltare. Ne vor judeca generațiile viitoare”, a conchis edilul sucevean.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.