Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, îi cere președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, să vină în sprijinul sportului sucevean, în special cele din prima ligă.

Nu putem numai cu bani de la Primărie să susținem și handbalul, care este în prima ligă, și rugby-ul. Primăria Suceava sprijină și va sprijini sportul sucevean așa cum a făcut-o în ultimii 13 ani, dar nu putem numai noi singuri, iar atunci când sunt vorba numai de bani din domeniul public, din sfera publică, aceștia trebuie cheltuiți mai cu chibzuință, așa cum facem noi aici la Primărie”, a declarat Ion Lungu.

Deși se declară un iubitor și un susținător al sportului, edilul sucevean susține că municipalitatea nu poate acoperi toate cheltuielile.
Nu ne este ușor, pentru că încasările sunt cum sunt la primărie. Eu sunt un om care iubește sportul. Sunt un iubitor de sport înainte de a fi primar și vreau să sprijin sportul din Suceava, dar trebuie să înțeleagă acești sportivi că atunci când sunt bani de la Primărie nu putem să ne permitem salarii fără număr, indemnizații mari, ci trebuie să fim mai chibzuiți”, a mai declarat primarul sucevean.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.