Primarul municipiului Suceveava, Ion Lungu, a spus, miercuri, 29 iunie, în conferința săptămânală de presă, că îndeamnă sucevenii să revină la sistemul centralizat de termoficare pentru că municipalitatea investește permanent în eficientizare și menține același prețuri.

Edilul a relatat că 15 suceveni care aveau centrale pe gaz metan pentru încălzirea locuințelor au făcut solicitări de rebranșare la sistemul public de transport și distribuție al municipiului Suceava. Totodată, Ion Lungu a stabilit și o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, dar și cu cei ai Thermonet și Bioenergy pentru discuții legate de termoficare.

Edilul Ion Lungu a mai spus că sunt toate șansele ca iarna viitoare încălzirea să fie asigurată la același preț, subliniind că acum curtea Bioenergy „geme de resturi de lemn”.

„Îndemn cetățenii să se întoarcă la sistemul centralizat. Cu această problemă a municipalității de a reabilita rețelele de transport-distribuție cetățenii nu trebuie să aibă niciun fel de emoție pentru că nici iarna viitoare nu intenționăm să majorăm prețul gigacaloriei la Suceava”, a precizat primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.