Au fost reluate, în această săptămână, lucrările privind extinderea conductelor de gaz metan în Burdujeni Sat. Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

„Se lucrează destul de bine. Am fost de mai multe ori la fața locului. Acum se lucrează pe strada Lev Tolstoi, acolo unde trebuie să turnăm și asfalt”, a precizat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Edilul Sucevei a precizat că Primăria municipiului reședință de județ se ocupă de extinderea magistralei de gaz metan, însă responsabilitatea branșării este a cetățenilor, care trebuie să facă solicitări în acest sens la operator. De asemenea, primarul Lungu îi roagă pe cetățenii din Burdujeni Sat să facă toate demersurile necesare  înainte ca strada să fie asfaltată.

„Am o mare rugăminte la oamenii de acolo: să vină la Primărie să discutăm pentru că trebuie să meargă toți să își facă racordul la gaz metan. Ei trebuie să se adreseze direc t la Delgaz pentru că Primăria suportă lucrările de extindere a conductei de gaz metan, însă racordurile trebuie să le facă fiecare în parte. Sigur că, în prima fază  a asfaltării vom turna binderul când, se mai pot face intervenții în asfalt, însă, când vom ajunge la turnarea stratului de uzură nu vom mai permite acest lucru. De aceea îi rog pe cetățenii din Burdujeni Sat să vină la Primărie pentru a-i putea sprijini, în așa fel încât să meargă să își facă branșamentele la gaz metan. Cetățenii trebuie să știe că este obligația dumnealor, și de plată și de umblat pe drumuri, să se branșeze la gazul metan”, a conchis primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.