Ion Lungu, la Conferința județeană de alegeri a PNL Suceava: „Am convingerea că sub conducerea viitorului președinte al partidului, domnul Florin Cîțu, vom avea performanțe”

Joi, 1 iulie, la ora 9, la Centrul de Afaceri Club Bucovina din Gura Humorului are loc Conferința județeană de alegeri a PNL Suceava, Comitetul de Coordonare Județean. La eveniment sunt prezenți lideri PNL de la nivel central și din Moldova, respectiv prim-ministrul Florin Cîțu, ministrul Educației – Sorin Cîmpeanu, ministrul Energiei – Virgil Popescu, ministrul Apărării – Nicolae-Ionel Ciucă și ministrul de Interne – Lucian Bode, dar și liderii liberali Rareș Bogdan,  Alina Gorghiu, Robert Sighiartău, Florin Roman, Daniel Fenechiu, dar și alții. De asemenea, la eveniment mai sunt prezenți și liderii PNL din zona Moldovei. Alegerile în Partidul National Liberal la nivel județean sunt programate în perioada 1 iulie – 10 august, PNL Suceava fiind prima organizație din țară care organizează aceste alegeri.

Liderul Organizației Municipale a PNL Suceava și primarul municipiului reședință de județ, Ion Lungu, a subliniat că a luat parte, până acum, la multe conferințe de alegeri, însă niciodată nu au fost atâtea personalități prezente.

„Domnule președinte Flutur, datorită credibilității dumneavoastră, acești oameni de la vârful partidului sunt aici și pentru asta vă mulțumesc! De asemenea, mulțumesc și echipei liberale care ne susține, dar și domnului premier Cîțu pentru toată implicarea în rezolvarea problemelor Sucevei. Eu, împreună cu domnul Flutur trebuie să pregătim noua generație, care este reprezentată de domnul viceprimar Lucian Harșovschi, de domnul subprefect Daniel Prorociuc, dar și de alți liberali cu potențial, cărora trebuie să le predăm Partidul Național Liberal”, a transmis primarul Ion Lungu.

Edilul a subliniat că echipele liberale din toată țara trebuie să se pregătească de cele patru tururi de alegeri ce vor avea loc în anul 2021. Lungu a adăugat că pentru a obține victoria la toate aceste tururi de scrutin, mai întâi trebuie câștigate alegerile locale, respectiv primăriile și consiliile județene din țară.

„Am convingerea că sub conducerea viitorului președinte al partidului, domnul Florin Cîțu, vom avea aceste performanțe în anul 2024. Vreau să ne pregătim pentru campania electorală din 2024 și dați-mi voie să încep: PNL VICTORIE!!!”, a conchis Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.