PNL Suceava a depus, miercuri, 21 octombrie, la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. La eveniment a participat și președintele organizației municipale Suceava a PNL, primarul Ion Lungu.

„Sunt onorat să fiu astăzi, aici, cu această echipă performantă din Partidul Național Liberal și am toată convingerea că sucevenii vor da un vot util pe data 6 decembrie, pentru că așa cum s-a menționat aici le mulțumim sucevenilor că ne-au votat la aceste alegeri locale, dar nu este suficient și este bine să dea un vot pentru Partidul Național Liberal, în așa fel încât să avem și sprijin guvernamental”, a transmis Ion Lungu.

Potrivit acestuia, este foarte important votul din 6 decembrie pentru că acolo se formează majoritățile guvernamentale și, bineînțeles, guvernul viitor.

„Avem nevoie de acest guvern mai ales în această perioadă critică, avem nevoie de oameni profesioniști, cu experiență, de oameni devotați acestui oraș, județ și am toată convingerea că parlamentarii noști, care sunt oameni cu experiență, vor ști să se bată pentru județul Suceava, pentru orașul Suceava.
Suntem într-un moment de răscruce deoarece vor veni niște fonduri de la Uniunea Europeană și viitorul României, al județului Suceava, al orașului în mare parte depinde de aceste fonduri europene. De aceea este bine să facem echipă să avem această aliniere și colaborare perfectă între guvern pe deoparte, și Consiliul Județean și autoritățile locale pe de altă parte, în așa fel încât să putem duce la îndeplinire proiectele pe linie guvernamentală și mă refer doar la unul și sunt convins că vom avea sprijinul necesar pentru a finanța și finaliza Sala Polivalentă și alte proiecte importante pe care dorim să le dezvoltăm”, a mai transmis Ion Lungu.

Acesta a declarat că este convins că  sucevenii au maturitatea necesară, în așa fel încât să dea un vot tot Partidului Național Liberal.

„Să profităm așa cum s-a întâmplat în perioada 2008-2012, când toată administrația la nivel local și la nivel central a fost de aceeași culoare, cum va fi și în acest an. Județul Suceava are o șansă imensă cu această guvernare liberală pentru a putea duce la îndeplinire ceea ce am promis în campania electorală când sucevenii ne-au acordat votul.
Am toată încrederea în colegii mei, care merg în Parlament, că ne vor reprezenta cu onoare și profesionalism și le doresc mult succes”, a conchis Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.