Candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Suceava, edilul în funcție Ion Lungu, a votat duminică, 27 septembrie, la ora 9:30. Acesta a fost însoțit la urne de către soția sa, Luminița Lungu, dar și de către o parte a echipei liberale. Astfel, alături de edil au fost deputatul Ioan Balan și candidații la Consiliu Local, respectiv viceprimarul Lucian Harșovschi, prof. univ. Sanda Maria Ardeleanu, Angela Zarojanu și Adrian Arămescu.

Ion Lungu a declarat că a votat pentru continuitate și experiență.

„Am votat pentru continuitate! Am votat pentru oamenii cu experiență! Pentru oamenii responsabili! Am votat pentru continuarea transformării orașului nostru într-unul modern și european, de tip SMART City, cu servicii civilizate, cu un transport public modern și cu școli bine dotate! Am votat pentru un viitor mai bun al copiilo și nepoților noștri! Am votat pentru ca sucevenii să fie mândri de orașul lor! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat edilul Ion Lungu la ieșirea de la urne.

Totodată, edilul i-a îndemnat pe suceveni să iasă la vot.

„Fac un apel la suceveni: îi rog să meargă la vot! Noi, municipalitatea, împreună cu unitățile de învățământ și Inspectoratul Școlar am făcut tot ce trebuie pentru ca acest scrutin să se desfășoare în condiții de siguranță!  Este foarte important să decideți soarta orașului nostru pentru următorii patru ani”, a declarat Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.