Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, în conferința săptămânală de presă de miercuri, 2 martie, că până la sfârșitul lunii martie vor fi finalizate lucrările de extindere și remodelare a grădiniței din zona centrală a orașului, mai precis de pe strada Dobrogeanu Gherea.

Potrivit edilului, activitățile proiectului au vizat extinderea și remodelarea grădiniței existente, dar și echiparea infrastructurii educaționale preșcolare.
Clădirea dispune de subsol, parter și etaj și găzduiește trei săli grupă o sală multifuncțională, un birou administrativ, o bucătărie + zona preparare hrană, un cabinet medical, o spălătorie + călcătorie, vestiare cu grup sanitar pentru personal, depozite, grupuri sanitare la parter și etaj, un spatiu tehnic, precum și un loc joacă pentru copii, spații verzi, alei de acces pietonale și carosabile.

Primarul Sucevei a spus că perioada de implementare a proiectului este cuprins înre 1 mai 2018 și 31 august 2022, iar valoarea proiectului este de 4.102.728,29 lei, din care 1.952.996,09 lei neeligibil.

Ion Lungu a precizat că mai este de finalizat gardul la exterior.
Este a doua grădiniță finalizată pe fonduri europene, după cea din Burdujeni Sat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.