Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, prezent la lansarea candidaților din partea Partidul Național Liberal Suceava la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților din 11 decembrie 2016, a declarat că speră ca Suceava să trimită în Parlament șase deputați și doi senatori.

„Astăzi este o zi importantă pentru organizația județeană a Partidului Național Liberal Suceava. Astăzi lansăm candidații pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie. Avem o echipă puternică și mizăm pe un scor cât mai mare. Ne dorim șase deputați și doi senatori și avem potențial și resurse în acest sens”, a spus Ion Lungu.

Potrivit primarului Ion Lungu, din echipa Partidului Național Liberal fac parte oameni care au activitate politică parlamentară, dar și oameni noi.
„Cred că îndeplinim cerințele electoratului, care își dorește ca Parlamentul să fie înnoit, iar 60% din candidații noștri nu au mai fost în Parlament”, a mai declarat primarul municipiului Suceava.
Ion Lungu este de părere că organizația județeană a Partidului Național Liberal Suceava este una puternică și datorită președintelui acestuia, Gheorghe Flutur.
„Cred că noi avem potențial aici la Suceava. Avem o organizație puternică, avem un președinte puternic, Gheorghe Flutur, care a făcut în 4 luni de zile, de când este președintele Consiliului Județean, cât alții fac într-un mandat. Aveți toate motivele să stați cu fruntea sus atunci când cereți un vot pentru PNL și din punct de vedere al primăriei unde am dovedit că suntem oameni serioși și ne ținem de cuvânt”, a transmis Ion Lungu.
Primarul municipiului Suceava și-a încheiat discursul declarând că singura soluție pentru România, pentru Suceava, este un guvern liberal, cu Dacian Cioloș prim ministru.

15133898_1348736345160860_389967188_o

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.