Edilul sucevean Ion Lungu a spus că trebuie găsite soluții pentru cele două parcări subterane din centrul municipiului, parcări care sunt mai tot timpul goale după ce a fost introdusă taxa de 2 lei/oră pentru cei care vor să își lase mașina acolo.

Trebuie să găsim soluții la parcările subterane pentru că, din păcate nu este în ordine ce se întâmplă acolo. Parcările subterane stau goale, iar oamenii parchează pe unde pot. Eu niciodată nu am fost adept să dăm amenzi, dar acolo chiar le indic și am cerut polițiștilor locali să îi amendeze pe cei care parchează aiurea pe Nicolae Bălcescu, pe Ciprian Porumbescu, pe Aleea Ion Grămadă, pentru că au locuri de parcare. Un loc de parcare la Suceava este 2 lei, un loc de parcare la Cluj este 5 lei, iar un loc de parcare la București este 10 lei. E păcat că avem aceste parcări, cum nu au multe orașe din România și, din păcate stau neocupate”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Taxa de parcare, de 2 lei pe oră, a fost introdusă la începutul lunii aprilie. De atunci, mulți șoferi aleg să își parcheze mașinile neregulamentar, pe aleile de acces spre esplanada Casei de Cultură, și chiar în  sensul giratoriu de intersecţia străzilor Vasile Bumbac şi Ciprian Porumbescu, chiar dacă riscă să fie amendați de polițiștii locali.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.