Președintele Organizației Municipale Suceava a PNL, primarul Ion Lungu, a declarat sâmbătă, 12 octombrie, că este convins că sucevenii îl vor susține pe candidatul Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale.

În acest sens, Lungu și-a exprimat siguranța că problema construcției unor autostrăzi care să lege Suceava de Vestul țării și de București se află pe lista președintelui Iohannis.

„Eu cred că azi, așa cum domnul președinte Klaus Iohannis ne reprezintă cu demnitate în Europa, tot așa, la modul fizic, cu ghilimelele de rigoare, ne va scoate în Europa prin această autostradă. La Iași se discuta chiar de mai multe autostrăzi. Eu sunt convins că domnul președinte Klaus Iohannis este garantul că aceste lucruri se pot întâmpla. Eu am toată convingerea că la fel cum am obținut un număr mare de semnături aici în municipiul Suceava, la fel sucevenii vor înțelege și vom avea discuții cu dumnealor că domnul Klaus Iohannis este candidatul cel mai bun și vor da un vor pe data de 10 noiembrie pentru dumnealui. La fel de important este să convingem oamenii să iasă la vot, pentru că asta este democrația și eu cred că vom reuși să facem acest lucru”, a transmis liberalul sucevean.
În încheiere, primarul a făcut un un apel la toți cei implicați în această campanie să respecte regulile pentru ca Primăria să nu fie nevoită să aplice sancțiuni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.