Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, și-a achitat taxele și impozitele pentru anul 2018, încă de luni, 8 ianuarie.

„Şi în acest an, am fost primul cetățean care am achitat taxele şi impozitele locale în Municipiul Suceava. Cred că este corect, în calitate de reprezentant al autorităților locale, să dăm exemplu de responsabilitate civică. Fac un apel la toți contribuabilii municipiului Suceava să achite taxele şi impozitele locale în această perioadă pentru a beneficia de reducere (bonificații) de 10 %, atât persoane fizice cât şi juridice”, a transmis edilul sucevean pe pagina sa de Facebook.

Ion Lungu, primul sucevean care şi-a achitat taxele şi impozitele aferente anului 2018

Ion Lungu, primul sucevean care şi-a achitat taxele şi impozitele aferente anului 2018

Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat că taxele și impozitele se pot plăti la casieriile primăriei, între orele 8-14, în conturile de trezorerie ale instituției sau online, după ce vă înregistrați, urmând pașii de la următoarea adresă: http://primariasv.ro/portal/suceava/portal.nsf/AllByUNID/000093C2?OpenDocument

Totodată, se pot achita prin intermediul www.ghiseul.ro

„Lucrările din municipiu se fac în funcție de încasările bugetare iar bugetul aferent investițiilor din acest an va fi direct influențat de procentul acestor încasări”, a precizat viceprimarul sucevean.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.