Ion Lungu a fost reales în funcția de președinte al Organizației Municipale a Partidului Național Liberal Suceava. Edilul Sucevei este la al VI-lea mandat în fruntea organizației municipale a formațiunii politice liberale. Acesta le-a mulțumit colegilor pentru susținere, dar și liderului Organizației Județene, Gheorghe Flutur, și primvicepreședintelui PNL, Ioan Balan.

„Astăzi am avut onoarea sa candidez si sa fiu ales pentru un nou mandat de Președinte al Organizatiei Municipale a PNL Suceava.
Este al 6 lea mandat de Președinte al Organizației Municipale 4 din partea PNL si 2 din partea PDL.
Este o mare onoare dar si responsabilitate pentru mine, sa ne pregătim să castigam ciclurile electorale din anul 2024.In primul rând trebuie sa câștigăm din nou Primaria Municipiului Suceava,dar si celelalte alegeri care vor avea loc in anul 2024 respectiv: alegerile europarlamentare, parlamentare si prezidențiale. De asemenea va trebui să asigurăm schimbul de generații, sa pregătim tineri profesionisti pentru posturile din administratia publică locală și centrală.

Mulțumesc pentru participarea la ședința de alegeri si sprijinul acordat domnului președinte al Organizației Judetene a PNL domnul Gheorghe Flutur si domnului primvicepresedinte al PNL Ioan Balan.
In ședința de astăzi am stabilit și lista celor 21 de delegati la Conferinta judeteana de alegeri a PNL Suceava din data de 1 iulie 2021.
Felicit biroul nou ales si îi asigurăm pe toti membrii organizației ca vom face tot posibilul să ducem la indeplinire cele stabilite in sedinta de alegeri de astăzi!”, a declarat Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.