Actualul primar Ion Lungu și-a depus ieri la Primăria Suceava candidatura pentru al patrulea mandat de primar.

Ion Lungu alături de candidații pentru Consiliul Local„Vin cu inima deschisă și îndrăznesc cu respect, să vă mai cer un vot în data de 5 iunie, deoarece eu am certitudinea că orașul nostru merge pe un drum bun. Eu nu voi veni în fața dumneavoastră cu promisiuni și cu cuvinte care să dea bine la urechile dumneavoastră. Eu vin în fața dumneavoastră cu realizări și cu fapte, care au putut fi văzute, atinse și întelese de suceveni”, a declarat Lungu.

Acesta a subliniat că nu va intra într-o luptă sterilă cu contracandidații săi, indiferent dacă este campanie electorală sau nu.

„Eu trebuie să mă lupt zi de zi cu problemele importante ale sucevenilor în această bătălie de reconstrucție și de dezvoltare a orașului. Nu sunt singur! Am în spatele meu o echipă puternică de consilieri locali, îl am în dreapta mea pe viitorul președinte al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, am lângă mine parlamentari din Suceava, deputați din Suceava, și sunt convins că vom face o echipă bună împreună”, a mai spus edilul.

Consilierii locali pe care mizează Ion Lungu în următorul mandat sunt: Ion Lungu, Ovidiu Doroftei, Lucian Harșovschi, medicul Irimie Cristian Anton, Angela Zarojanu, Mihai Alexa Flutur, actualii consilieri locali Adrian Arămescu, Cristinel Crețu, Daniel Prorociuc, Daniel Ungurian. Lista continuă cu Bogdan Bicsi, Corneliu Vornicu, Liviu Cârlan, Gheorghe Răileanu Onofrei, Liviana Enea, Vasilică Băițan, Costel Tătăranu, Aurel Jescu, Constantin Ionesei, Bogdan Păstrăv, Ion Ciobâcă, Diana Bucătar, Maria Airinei Huianu, Emilia Bilius, Alexandra Paula Șulea, Ana Longer, Elena Bianca Atănăsoaie, Olivia Macovei și Mihaela Elena Bahna.

„Cât privește echipa pentru Consiliul Local, pot spune că avem o echipă puternică, o echipă care îmbină elanul tineresc cu experiența celor cu părul alb. Cu această echipă puternică, vom continua modernizarea municipiului Suceava”, a conchis primarul.

Edilul sucevean a menționat câteva din obiectivele din programul Partidului Național Liberal pentru municipiului Suceava, în perioada 2016-2020 și anume: înființarea Parcului Economic Suceava-Botoșani, proiect ce se va realiza cu ajutorul Consiliului Județean Suceava, Primăria municipiului Botoșani și Consiliul Județean Botoșani, proiect ce edilul sucevean dorește să îl realizeze cu fonduri europene; construirea unei săli polivalente cu 5.000 de locuri; rută ocolitoare Suceava-Ipotești –Salcea; pod nou peste râul Suceava, în zona Termica; amenajarea zonei de agrement Tătărași; finalizarea cartierului Europa; achiziționarea a 40 de autobuze electrice noi la TPL; modernizarea pieței din George Enescu și Burdujeni; reabiltiarea și modernizarea Curții Domnești; continuarea modernizării rețelei rutiere – amenajarea de parcări subterane de reședință; realizarea proiectului „Modernizare Sucevei de la scara blocului”; finalizarea reabilitării rețelei termice în municipiul Suceava și contorizarea individuală; modernizarea locurilor de joacă și creare de mini-zone de agrement; realizarea unei grădinițe cu program prelungit în cartierul Obcini; realizarea de noi cimitire în cartierele George Enescu, Obcini și Burdujeni; continuarea parteneriatului cu Univesitatea „Ștefan cel Mare” Suceava pentru realizare campusului universitar nr. 2 la Moara.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.