Ion Lungu, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Suceava, a câștigat pentru a patra oară consecutiv fotoliul de primar al Sucevei. Conform numărătoarei paralele, acesta a câștigat alegerile la o diferență de aproximativ 3.000 de voturi față de contracandidatul său, Tiberius Brădățan.

Așa cum arată numărătoarea paralelă, am câștigat alegerile în municipiul Suceava, având 42%, cu o diferență de 3.000 de voturi față de ocupantul locului doi. Desigur, este o victorie muncită a echipei liberale. Cu această ocazie, vreau să mulțumesc întregii echipe de campanie, în primul rând deputatului Ioan Balan, deputatei Sanda Maria Ardeleanu, întregii echipe de consilieri locali, președintelui Gheorghe Flutur care m-a ajutat și m-a sprijinit în această campanie electorală. Eu sunt un om realist, cu picioarele pe pământ, iar greul de acum abia începe”, a declarat Ion Lungu.

Acesta a menționat că se va duce la primărie și se va ocupa de lucrurile interesante, precum atragerea de fonduri europene și ducerea la îndeplinire a ceea ce a promis sucevenilor.

Suntem oameni de cuvânt, iar în campania electorală, în urma discuțiilor avute cu sucevenii, constat că încă sunt multe probleme de rezolvat în orașul nostru. Sper ca împreună cu echipa de consilieri liberali și cu cetățenii municipiului Suceava să putem rezolva problemele pe care aceștia le au. Nu am cuvinte să le mulțumesc pentru această onoare extraordinară de a fi reales pentru a patra oară consecutiv ca primar în municipiul Suceava, iar acest lucru înseamnă o responsabilitate enormă pentru oamenii care m-au reales, punându-și speranțe în mine”, a mai declarat Ion Lungu.

Deputatul Ioan Balan a declarat că echipa PNL este alături de Ion Lungu și poate afirma că la Suceava va începe o nouă etapă, alături de o echipă extraordinară, competentă, cu oameni cu disponibilitate.

Eu cred că acești patru ani pe care îi avem înainte vor fi ani care vor însemna progres și dezvoltare pentru municipiul Suceava”, a concluzionat Ioan Balan.

Noua componență a Consiliului Local Suceava este formată din 10 consilieri PNL, 8 PSD, 3 ALDE și 2 PMP.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.