Nu vă faceți griji, edilul nu vorbea de starea sa materială, ci de starea lucrărilor la cele două proiecte de infrastructură școlară care tot întârzie termenul limită al finalizării lucrărilor.

Se pare că promisiunile constructorului, cum că astăzi ar fi trebuit să fie încheiate lucrările la sala de sport de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” nu au fost respectate, pentru că acolo încă mai sunt lucruri de făcut și la această oră. După o vizită în teren, primarul s-a declarat „necăjit” și supărat, vorba cântecului.

„Sunt necăjit cu școlile pentru că nu s-au ținut de cuvânt, au spus că termină până pe 18 noiembrie și evident nu este adevărat. Am fost luni la liceul „Ștefan cel Mare” , mai este încă de lucru, mai este gazonul sintetic pe gazonul din curtea școlii, mai sunt tribunele, deci nu vor termina azi. Ca atare, un nou termen – este chiar ultimul de data aceasta, am să mă țin de ei că văd că lucrează în salturi, când trec pe acolo – este de 25 noiembrie ”, a declarat edilul Ion Lungu la comandamentul de dimineață.

Evident, în același stil neimitabil, constructorul nu a terminat nici lucrările de la Liceul cu Program Sportiv din oraș.

„Același termen l-am dat și la Liceul Sportiv unde mai este de lucrat la cantină și la pista de atletism. Acesta este ultimul termen, ca să putem face recepțiile și să încheiem aceste două lucrări importante. Sunt necăjit pentru că aceste lucrări s-ar fi putut face în câteva zile, dar așa sunt constructorii, lucrează la zece obiective, iau oamenii, îi duc dintr-o parte în alta”, a afirmat primarul, în căutarea unei iertări municipale, care s-ar putea să mai întârzie, la fel ca și lucrările, atât de importante pentru elevii care urmează cursurile acestor licee.

Să sperăm că, într-adevăr, acestă săptămână va fi și ultima pentru aceste lucrări și că proiectele vor fi date în folosință, tuturor generațiilor care vor urma.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.