Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a informat că se lucrează susținut la investișiile mari ale municipalității, șantierele fiind în grafic. Acesta a precizat că s-a ridicat podul de peste Pârâul Cetății, din cadrul proiectului „Ruta Alternativă Suceava-Botoșani”, care face legătura cu porțiunea din ruta dată în funcțiune de pe Mirăuți, care duce la Podul Unirii și, de asemenea se lucrează la trotuare.
„S-au finalizat lucrările de armare la parcarea subterană din cadrul Pieței George Enescu și urmează a se turna planșeul săptămâna viitoare. De asemenea, a prins contur Hala multifuncțională de la Autobaza Electrică, s-au adus panourile tip sandwich și urmează a se lucra la închiderea halei”, a precizat edilul Sucevei.
Ion Lungu a adăugat că, totodată, se lucrează la organizarea de Șantier la Grădinița cu Program Normal din curtea Școlii Generale nr. 7 și urmează a se demara lucrările. Edilul a subliniat că se lucrează și la modernizarea ștrandului municipal, acolo unde se fac lucrări la excavații și la clădirile administrative.
„Ne ținem de cuvânt! Suntem în grafic cu marile investiții demarate în oraș și mulțumim lui Dumnezeu că avem parte de o toamnă târzie și putem recupera ce nu am reușit să lucrăm în primăvară!”, a conchis Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.