Joi, 14 noiembrie, în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava a avut loc Gala de Excelență a Tinerilor Liberali. În cadrul evenimentului, primarul muncipiului Suceava, Ion Lungu, a primit de la liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, premiul „pentru performanță și longevitate în administrație”.

Ion Lungu le-a spus tinerilor liberali că se bazează pe ei și că doar împreună au reușit să iasă victorioși în campaniile electorale. Acesta i-a spus viceprimarului Harșovschi că, după ce se va retrage, el va fi susținut pentru funcția de primar al Sucevei.

„Lucian, promit aici, de față cu toată lumea, că tu ești prințul moștenitor! Am și eu copii și știu cu ce probleme se confruntă tinerii. Întotdeauna m-am bazat pe dumneavoastră, iar toate cele patru mandate pe care le-am câștigat, le-am câștigat împreună cu dumneavoastră, tineretul. Chiar și la acest tur al alegerilor prezidențiale avem rezultate remarcabile în Suceava”, a spus Ion Lungu.

Acesta l-a lăudat pe primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, pentru implicarea de care a dat dovadă în campania electorală pentru președinția României.

De altfel, primarul Lungu a subliniat că organizația pe care o conduce, adică OM PNL Suceava, a obținut cu 3 000 de voturi mai mult decât semnăturile pe care le-a strâns pentru Klaus Iohannis și cu 5 000 de voturi mai mult decât la alegerile europarlamentare. De asemenea, Lungu a mai precizat că a câștigat în toate secțiile din municipiul Suceava, chiar și în cele de la universitate, unde erau nuclee importante ale USR.

„Am pus o temelie pentru mandatul viitor. Este o certitudine”, a declarat Ion Lungu.

Edilul a mai declarat că tinerii au un rol foarte important în politică și mai ales în Partidul Național Liberal, întrucât ei reprezintă viitorul. De asemenea, Lungu a precizat că mai mulți tineri se vor afla pe locuri eligibile la alegerile locale, putând astfel să devină consilieri locali.

„Lucian (n.r. Harșovschi) a fost, la 26 de ani, viceprimarul meu, iar de trei mandate este viceprimarul meu. Iar în viitor, vom avea locuri eligibile pentru doi tineri: Valentin Huianu și Alexandru Zaharescu”, a adăugat Lungu.

Acesta a subliniat că tinerii care se afirmă acum sunt foarte bine pregătiți și pasionați de politică.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.