Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a subliniat că sărbătorirea Zilei Bucovinei este o obligație și o datorie morală a autorităților, iar aceste evenimente trebuie repetate an de an, pentru ca toți urmașii bucovinenilor să învețe să își cinstească istoria, înaintașii și patria mamă.

         „Astăzi, se împlinesc 101 ani de când s-a împlinit visul de aur al românilor din Bucovina de a se uni cu patria mamă. Cred că este unul dintre cele mai importante momente trăite de poporul român. Datorită înaintașilor noștri excepționali, noi putem sărbători cu bucurie Ziua Bucovinei. Este o binecuvântare pe care ne-au lăsat-o înaintașii noștri și noi avem obligația să o prețuim și să o dăm mai departe urmașilor noștri. La mulți ani, Bucovina! La mulți ani, bucovinenilor!”, a spus primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

One Response

  1. Moș_Kute

    Ziua Bucovinei este o sărbătoare pe care ți-a lăsat-o un tehui care se plimbă pe la toate partidele, senatorul Baisanu, înaintașii nu ți-au lăsat nimic deoarece au făcut-o pe din două cu URSS… Numai în capetele voastre seci mai există ceva care se cheamă ‘ie bărbătească bucovineană” cu care va afișați pe la festivaluri ca să-i prostiți pe prosti…

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.