Tânărul Ionel Andrișan intră în cursa electorală din 27 septembrie pentru a câștiga funcția de primar al comunei Horodnic de Jos. Acesta candidează din partea formațiunii politice USR PLUS și este candidatul ce propune o schimbare reală în comuna în care s-a născut și în care trăiește.

Ionel Andrișan și-a propus să facă din localitatea pe care o iubește una demnă de apreciat, pentru că, doar așa, oamenii nu vor mai trebui să compare satul lor cu satele din comunele vecine care au cunoscut deja dezvoltarea.

„Localitatea noastră a rămas în urmă, comparativ cu celelalte localități care au evoluat în ultima perioadă. Am decis să nu mai stau deoparte și vreau să mă implic pentru dezvoltarea comunității noastre deoarece cred că, în acest moment, este nevoie de oameni tineri care trebuie să se implice”, a declarat, într-un interviu acordat SuceavaLive, Ionel Andrișan, candidatul Alianței USR PLUS la funcția de primar al comunei Horodnic de Jos.

Tânărul candidat este convins că doar ieșind din zona de confort și printr-o implicare directă se poate produce schimbarea pe care și-o dorește și, de aceea, a ales să se implice politic și să candideze la Primărie.

„Am ieșit din spatele ecranului telefonului și am decis că trebuie să mă implic pentru că, în ultima perioadă, nu am văzut oameni noi care să aibă inițiativă și să se implice și care să pună umărul la dezvoltarea comunității”, a adăugat Ionel Andrișan.

Acesta a subliniat că nu i-a fost ușor să-și construiască echipa pe care o are acum, însă faptul că este un om hotărât care-și duce la îndeplinire tot ce-și propune, a reușit să se înconjoare de oameni performanți și perseverenți.

„Dacă îmi stabilesc un anumit țel, sunt dispus să lupt până îl duc la îndeplinire”, a subliniat tânărul candidat.

Ionel Andrișan consideră că este foarte important ca un candidat să rămână la fel de prietenos și să meargă la ușile gospodarilor pentru a discuta și după campania electorală. Totodată, Ionel Andrișan a precizat că un primar nu trebuie să facă treabă doar înainte de campania electorală, ci trebuie să muncească și să rezolve problemele localității atunci când este nevoie.

„Vreau să ajungem la un nivel în care comunitatea noastră va fi închegată, vom avea proiecte comune, vom prioritiza împreună proiectele, vom decide împreună și vom colabora. Acolo vreau să ajung”, a subliniat Ionel Andrișan.

În ceea ce privește viziunea de dezvoltare a comunei Horodnic de Jos, Ionel Andrișan a subliniat că nu vrea să facă promisiuni, întrucât oamenii sunt demoralizați și și-au pierdut încrederea, însă, împreună cu echipa lui, vor să le demonstreze că se poate și că pot începe o bună colaborare între administrația publică locală și cetățeni.

„În primul rând, noi trebuie să ne concentrăm pe infrastructură, pe lucrurile de bază, pe educație și trebuie să ne susținem oamenii valoroși și să găsim orice modalitate să-i motivăm pe elevi, pentru ca ei să se simtă apreciați. În ceea ce privește infrastructura rutieră, cred că ar trebui să începem cu ordinea firească: prima dată apa și canalul și mai apoi asfaltarea sau betonarea drumurilor. Cred că trebuie să lăsăm deoparte aceste clișee învechite și să ne punem mai întâi întrebarea: dacă noi am ajuns acolo, ce vrem să facem? Ar trebui să ne gospodărim comuna, ca și cum ne-am gopspodări casa. Trebuie să facem lucrurile cu drag”, a declarat Ionel Andrișan.

Candidatul Alianței USR PLUS la Primăria comunei Horodnic de Jos a subliniat că, indiferent de ce domeniu vorbim, pentru a avea realizări trebuie să muncești și, doar așa, va aveni și satisfacția unor lucruri bine făcute.

„O dată la patru ani, oamenii au puterea să aleagă omul ce urmează să îi reprezinte. Atunci este momentul de analiză în care ar trebui ca oamenii să se analizeze în detaliu fiecare candidat, pentru că, după alegeri nu se mai poate schimba nimic. Cetățenii ar trebui să voteze Ionel Andrișan pentru că are determinare, este consecvent, perseverent, eficient și foarte bine organizat. Într-o comună nu avem nevoie de un politician, ci de un om care să pună lucrurile cap la cap, de un om gospodar”, a adăugat candidatul Ionel Andrișan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.