Ionel Vasiliu, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Fălticeni, a participat luni, 10 august, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Gheorghe Flutur pentru un nou mandat la președenția Consiliului Județean Suceava.

Candidatul la Primăria Fălticeni a transmis că se bucură să facă parte din echipa liberală, din echipa lui Gheorghe Flutur.

„L-am cunoscut pe Gheorghe Flutur ca omul care a promovat cel mai mult județul Suceava, valorile umane, dragostea față de familie, dragostea față muncă și meserii, profesii și profesionalism, de cultură, de educație și foarte mult dragostea față de țăranul sucevean. Cred că toate aceste lucruri pot sta la baza unui parteneriat foarte solid, cu Consiliul Județean, cu președintele Gheorghe Flutur, și în Fălticeni, zonă pe care doresc să o reprezint pentru următorii patru ani”, a transmis Ionel Vasiliu.

Acesta a menționat și planurile pe care le are pentru municipiul Fălticeni, acestea vizând infrastructura rutieră, rețeaua de apă-canal, dar și rețeaua de gaz metan.

„Un proiect care țin foarte mult să îl realizez în mandatul de primar, împreună cu Consiliul Județean și Gheorghe Flutur, se referă la turismul cultural în Fălticeni. Vreau să fac din Fălticeni un oraș al culturii, așa cum trebuie să fie”, a mai transmis candidatul liberal pentru Primăria Fălticeni, Ionel Vasiliu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.