Cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan, în vârstă de 70 de ani, se află internată la Spitalul Elias în stare gravă, iar surse apropiate familiei spun că şansele de a-şi reveni sunt minime. Cu toate acestea, toți cei care o iubesc speră ca minunea să se producă, iar Ionela Prodan să fie bine.

În acest context, unele site-uri s-au grăbit să scrie că artista nu mai este printre noi. Anamaria Prodan Reghecampf a reacționat dur în urma articolelor respective.
Ionela Prodan ar fi murit. Trăiește doar datorită aparatelor. Anamaria Prodan trebuie să hotărască dacă o deconectează pe mama sa de la aparate și o lasă să moară în tihnă”, se arată pe mai multe site-uri.
Anamaria Prodan Reghecampf i-a criticat vehement pe jurnaliștii care publică astfel de informații și a transmis următorul mesaj: „Să vă fie rușine! Nimicuri și excremente umane!”.

Cuvinte emoționante

Amintim că, în decursul zilei de duminică, impresara a publicat pe Facebook un mesaj emoţionant adresat mamei sale: „Aş opri timpul ca să-mi înregistrez pe retină pentru totdeauna fiecare gest al tău şi fiecare grimasă pe care o faci, de care îmi va fi atât de dor atunci când Dumnezeu va decide că are nevoie de tine. (…) Aş opri timpul tău ca să nu pleci de lângă mine niciodată. Aş da din timpul meu pentru ca tu sa rămâi…”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.