Iubitorii de muzică grecească, de petreceri cu stil și de mâncare care încântă papilele gustative trebuie să știe că de Mărțișor pot petrece o seară de neuitat la Ariata Events din Șcheia. Organizatorii au pus la punct toate detaliile pentru ca cei interesați să petreacă pe ritmuri grecești, în compania celebrilor artiști Ionuț Galani și Mircea Cazan.

„Ariata Events vă invită să petrecem mărțișorul și lăsatul secului cu muzică grecească si nu numai, împreună cu Ionuț Galani și Mircea Cazan. Vă pregătim o seară energică, ritmată, plină de dans și voie bună. O adevărată seară de petrecere!”, au transmis organizatorii evenimentului.

Iar pentru ca seara sa fie cu adevarat de excepție, Ariata Events vă oferă un meniu deosebit, semnat de către Executive Chef Bogdan Cîmpanu, compus din starter, fel principal și desert.

De altfel, cei interesați trebuie să știe că se aplică reduceri de 10% la grupuri. De asemenea, organizatorii vin și cu oferte speciale, respectiv: „Oferta Red Label și două cola” la doar 99 de lei și „Oferta Absolut și două cappy” la prețul de 99 de lei.

Pe de altă parte, cei prezenți vor primi și 250 de ml de vin roșu, din partea casei.

Tot ce trebuie să știți este că accesul în sală se va face de la ora 19:00, iar concertul va debuta la ora 20:00. Prețul unui bilet este de 155 lei pentru o persoană.

Mai multe detalii pot fi aflate la telefon: 0785 801 111 sau: 0745 847 919.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.