Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, ironizează criticile aduse pe pagina de Facebook a PSD politicii duse de PNL în privinţa liberalizării pieţei energiei. ”Văd că pagina de Facebook a PSD are obiceiul, din când în când, să intre în opoziţie”, afirmă Stroe, subliniind că important este faptul că s-a găsit, la nivelul coaliţiei de guvernare, o soluţie la criza din sectorul energiei.

”A fost conjunctural acest profit uriaş realizat de unii, care, de altfel, s-a rezolvat printr-o decizie tot a coaliţiei. Ba mai mult decât atât, suprataxarea profiturilor acestor oameni care, beneficiind de anumite conjuncturi, au înregistrat profituri uriaşe, a generat bugetului de stat aproximativ 980 de milioane. (…) Dacă e să ne uităm aşa, la profitori şi de insinuările, eu ştiu, de pe pagina de Facebook a PSD, pentru că văd că pagina de Facebook a PSD are obiceiul, din când în când, să intre în opoziţie, dar asta e cu totul altceva…. Ne-am obişnuit, aşa. Ceea ce mi se pare ciudat şi nefiresc, vă spun, cumva, este că lucrul acesta s-a întâmplat exact în ziua în care România a obţinut trei miliarde de euro din partea americanilor pentru centrala de la Cernavodă, preşedintele Klaus Iohannis a fost acolo, ne-am îndeplinit un obiectiv de maximă importanţă strategică pentru noi, să ne atingem independenţa (energetică – n.r.) într-o perspectivă destul de apropiată, 2030”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PNL, joi seară, la Antena 3.

”Exceptând pe cei care administrează pagina PSD, eu cred că coaliţia de guvernare munceşte. Le-aş recomanda aşa, cu minimele mele competenţe în zona comunicării, celor de la PSD care administrează această pagină, care au în interes şi în minte doar jocuri de imagine să îşi canalizeze energia pe chestiuni care ţin de responsabilitate şi asumare, chestiuni care  ţin de guvernare, lucruri serioase”, a adăugat oficialul PNL.

El a spus că ”jocurile de imagine de pe pagina de Facebook contează mai puţin”, important fiind faptul că există o nouă soluţie la criza energiei, potrivit psnews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.