Arest la domiciliu au primit inspectorul şef de la Direcţia Regională Antifraudă Fiscală (DRAF) Suceava, Ionuţ Daniel Vartic, şi patronul SC Valea Obcinilor, Corneliu Ciuchea.

Conform procurorilor DNA, Vartic este cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații. Tot în același dosar patronul SC Valea Obcinilor, Corneliu Ciuchea este acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni de complicitate la infracțiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în data de 15 mai 2014, inculpatul Vartic Ionuț-Daniel a devoalat, către inculpatul Ciuchea Corneliu, date confidențiale privind organizarea unui control inopinat la un complex comercial situat în zona industrială a municipiului Suceava, de către inspectorii DRAF Suceava. Divulgarea a avut drept scop asigurarea protecției unei societăți comerciale cu care Ciuchea Corneliu derula activități comerciale și care avea două puncte de lucru în complexul respectiv.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.