Social-democrații descifrează scenarii negre pentru liderul PNL, Klaus Iohannis. Aceștia susțin că liberalii și-au „abandonat” liderul atunci când Crin Antonescu a lansat „un atac extrem de dur” la adresa lui Iohannis, având în vedere că nimeni din partid nu i-a luat apărarea.

„Se pare că președintele PNL și-a pierdut susținerea chiar în interiorul propriului partid și al ACL. Crin Antonescu l-a atacat foarte grav pe Klaus Werner Iohannis și s-a dezis de el. Au trecut două zile de atunci și nimeni din PNL sau din ACL nu i-a luat apărarea lui Iohannis. Nu a existat nicio voce liberală care să-l ajute pe Klaus Werner Iohannis, nimeni care să-l susțină”, a precizat, într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova.

Totodată, Șova spune că liberalii sunt conștienți de faptul că Iohannis nu are un proiect, fiind lipsit de soluții și având ca singur scop continuarea regimului Băsescu: „De aceea tac liberalii, sunt și ei conștienți că susțin un candidat de carton, o marionetă a regimului Băsescu”.

Sursa: stiripesurse.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.