În perioada 21 – 24 iunie 2019 municipiul Suceava va îmbrăca straie de sărbătoare pentru că atunci vor avea loc Zilele Sucevei.

Potrivit primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, sucevenii vor putea lua parte la concertele susținute de Irina Rimes, Alessia și Cargo. Edilul a mai spus că programul final va fi definitivat zilele acestea și, tot atunci va fi transmis și către suceveni.

„Programul evenimentelor este aproape finalizat, îl vom face public zilele următoare. Am văzut întrebări legate de bugetul alocat anul acesta, de ce este mai mare decât în alți ani. Trebuie să ținem cont și de faptul că evenimentele se desfășoară timp de mai multe zile, în intervalul 21 – 24 iunie, iar suplimentarea a fost necesară ca urmare a studierii ofertelor trimise de impresarii artiștilor, precum și a analizării tuturor cheltuielilor necesare susținerii spectacolelor”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Trebuie precizat că bugetul total pentru Zilele Sucevei 2019 este de 300.000 de lei, din care 250.000 de lei contribuția Primăriei Suceava și 50.000 de lei cea a Iulius Mall,  care va și găzdui evenimentul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.