Administratorul public al județului Suceava, Irina Vasilciuc, a anunțat că luni, 10 aprilie, a fost finalizată procedura de achiziție publică a lucrărilor de construire-rest de executat aferente UAT Județul Suceava, ce vor fi executate în cadrul proiectului Regiunea Nord-Est – Axa rutieră strategică 1: Iași – Suceava.

„Au fost transmise comunicările participanților la procedură, fiind desemnați câștigătorii licitației pentru cele 2 loturi, respectiv, S.C. Autotehnorom S.R.L cu 5 subcontractanți pentru Lotul 1 (Dolhasca – Suceava) și S.C. Autotehnorom S.R.L cu 6 subcontractanți pentru Lotul 2 (Suceava – Liteni – Todirești – Dărmănești). Semnarea contractelor a fost stabilită pentru data de 24.04.2023.

Perioada de execuție este de 15 luni de la data de începere a lucrărilor, dată ce va fi transmisă de supervizor printr-un ordin administrativ de începere a lucrărilor. Menționăm faptul că în termen de 10 zile de la data transmiterii comunicărilor pot fi depuse contestații, după parcurgerea acestor termene urmând a reveni cu alte informații publice”, a transmis Irina Vasilciuc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.