Joi, 5 martie, la Liceul Teoretic Filadelfia a avut loc Reuniunea semestrială a managerilor unităților școlare din județul Suceava, organizată de către Inspectoratul Școlar Județean.

În deschiderea evenimentului, inspectorul general al IȘJ Suceava, prof. Grigore Bocanci, a făcut o prezentare a învățământului sucevean. Acesta a subliniat că în județul nostru funcționează 757 de unități școlare, de stat și private, în care învață peste 110 000 de elevi.

De asemenea, Grigore Bocanci a prezentat directorilor unităților școlare din județ care este situația legată de cadrele didactice, de elevi, dar și de infrastructura școlară și despre inspecțiile de specialitate care s-au desfășurat în primul semestru al anului școlar 2019 – 2020.

La eveniment au luat parte, pe lângă directorii unităților de învățământ din județ și inspectorii școlari de la IȘJ, și reprezentanții instituțiilor publice din Suceava, între care și subprefectul Daniel Prorociuc, primarul Ion Lungu și comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Astfel, subprefectul Daniel Prorociuc a transmis un mesaj din partea Instituției Prefectului Județului și a precizat că are o relație foarte bună cu Inspectoratul Școlar Județean, precum și cu unitățile de învățământ, bazată pe comunicare și cooperare.

La rândul său, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, i-a felicitat pe dascălii suceveni pentru performanțele pe care le fac și le-a promis că va sprijini în continuare învățământul. Pe de altă parte, primarul Ion Lungu i-a spus inspectorului general Grigore Bocanci că vrea să se pună un accent mai mare pe învățământul dual pentru a putea rezolva și criza forței de muncă.

One Response

  1. mihai grigore

    : ____________*____________revista floare albastra = blue : inaugurare autostrada informational – spatiala terra – mars ___________testare inflexiune primul satelit – drona [arizona – new york – zona metropolitana suceava { inflexiune “PRESIDENT TRUMP WINS 2020 -2024 WINS “! ********** _______________mihai grigore – poet .editor.scientist _______________z17h58’_ 05.03.2020 __________*___________ :

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.