l'histoire...

Lansare săptămânal SuceavaLIVE Plus

Apare prima ediție tipărită a săptămânalului local SuceavaLIVE Plus, care este disponibilă la toate chioșcurile și tarabele de presă. Un săptămânal serios, ce va avea și câte 3 ediții/săptămână.

Ziar cotidian SuceavaLIVE

Luni, 26.10.2015, a apărut primul număr al ediției tipărite a cotidianului SuceavaLIVE. Difuzare: toate tarabele și chioșcurile de presă din jud. Suceava. Abonamente prin oficiile poștale ale CN Poșta Română. ...

Alături de polițiștii suceveni

Cu ocazia Zilei Poliției Române, redacția SuceavaL!VE a primit o diplomă de excelență pentru colaborarea avută preț de aproximativ un an. În continuare, echipa redacției noastre vine în sprijinul Poliției Române pentru asigurarea unui climat de siguranță și promovarea tuturor acțiunilor desfășurate la nivelul județului nostru. "LA MULȚI ANI, polițiști români".

(VIDEO) SuceavaL!VE, ”Alături de Moş Crăciun”

Împreună, cu sufletul plin de bucurie şi cu inimile deschise, cu resurse puţine, dar cu dorinţă de fier, cu fapte concrete şi fără promisiuni deşarte, cei de la NORTH GANG RIDERS, mai mulţi sponsori din judeţul Suceava şi SUCEAVAL!VE încearcă să aducă măcar un moment de bucurie câtorva suflete îndurerate. Participaţi alături de noi, în pragul Crăciunului, la o campanie umanitară pornită din dorinţa de a face bine.

Un an de SUCEAVAL!VE

Ca orice altă aniversare, și a noastră e un bun prilej de a rememora trecutul așa cum a fost el, cu bune și cu rele, și de a face planuri de viitor.

SuceavaL!VE, premiată la Gala IMM

SuceavaL!VE a obținut recunoașterea publică din partea Federației Patronale a IMM-urilor și Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.

(VIDEO) Primul eveniment caritabil SuceavaL!VE

Vă prezentăm câteva imagini surprinse în timpul maratonului Zumba, un eveniment caritabil organizat pentru Ciprian Dănuţ Voinea, un copil bolnav de strabism. Este primul caz în care ne-am implicat şi suntem mulţumiţi de rezultate. Datorită participanţilor, Ciprian va fi operat şi are şansa la o viaţă mai bună.