Marți, 13 august, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava vine în întâmpinarea cetățenilor care doresc să se informeze cu privire la prevenirea situațiilor de urgență ori modul de comportare premergător, pe timpul și după producerea acestora.

„Astfel, la nivelul tuturor subunităților de intervenție din județ se va organiza „Ziua Porților Deschise”, în intervalul orar 9:00-15:00, iar cetățenii vor avea posibilitatea să cunoască personalul și tehnica de intervenție din dotarea pompierilor, misiunile specifice gestionate de salvatori, precum și campaniile de informare derulate la nivel național. Pe timpul vizitelor, cei care ne vor călca pragul vor avea posibilitatea să asiste și la câteva exerciții demonstrative, executate cu tehnica de intervenție”, transmite un comunicat al ISU „Bucovina” Suceava.

Tot cu această ocazie, se vor institui puncte mobile de informare preventivă, în zonele cu afluență mare de persoane (Shoping City și Iulius Mall), iar la nivelul localităților, prin intermediul Serviciilor Voluntare Pentru Situații de Urgență, se vor disemina materiale specifice informării preventive (afișe, pliante, flyere ș.a.).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.