Sunt unele detalii la care te poți aștepta de la orice nuntă. De la aruncarea buchetului până la tăierea tortului, anumite tradiții de nuntă sunt la fel de înrădăcinate în organizarea acestui eveniment important. 

Dacă ești una dintre acele persoane care caută ceva peste așteptări există o mulțime de oportunități pentru a îți personaliza sărbătoarea.

Descoperă în continuare 6 idei pentru a te bucura de o nuntă aparte: 

O nuntă inedită înseamnă să ieși din tipare și să te bucuri de ceva cu adevărat special, așa că poți să alegi să îți personalizezi evenimentul după bunul plac.

  • Găsește alternative la decorul din flori

Florile reprezintă unul dintre acele lucruri pe care oamenii „se așteaptă” să le vadă la o nuntă, așa că este distractiv să găsești o alternativă neașteptată. 

Dacă totuși îți place să vezi flori colorate, optează pentru panglici colorate împletite sau pentru buchete de flori realizate din hârtie. 

Dacă tot vrei un element natural, alege să îți orgnizezi nunta în aer liber. Discută cu partenerul tău de viață și luați aceste decizii împreună cu organizatorii evenimentului.

  • Caută alternative distractive la primul dans

Atunci când unul dintre voi nu este foarte decis cu privire la dansul mirilor, poți să căuți alternative de activități care pot să fie mai semnificative pentru tine și partenerul tău. 

O rundă de găsit comori ascunse sau indicii cu privire la declarații de dragoste poate să fie un moment distractiv, atât pentru voi, cât și pentru invitați.

Însă, dacă unul dintre voi insistă să organizeze primul dans, atunci trebuie să puteți alege împreună.

  • Găsește un loc de nuntă neconvențional

Dacă vrei să pregătești scena pentru o nuntă nonconformistă, începe efectiv cu o locație ieșită din comun. 

Poți opta pentru o nuntă pe plajă într-o locație inedită, atât în Romania, cât și în străinătate. 

Tot ce trebuie să faci este să stabiliți împreună o listă pentru nuntă iar un wedding planner de la nuntapeplaja.ro te va ajuta apoi cu toate detaliile dorite. 

  • Găzduiește o recepție de tip cocktail

Nu servi masa! În schimb, găzduiește o recepție în stil cocktail, care oferă aperitive și băuturi. 

Alege și bucură-te de cocktail-uri, optează pentru aperitive delicioase și oferă deserturi de dimensiuni mici. 

Bineînțeles, trebuie să spui clar pe invitații că vor urma „cocktail-uri și aperitive”, astfel încât oaspeții să nu se aștepte la o masă tradițională.

  • Petrece în „stil festival”

Dacă ideea ta despre distractie este un festival de muzică sub stele, organizează o recepție inspirată de un festival în aer liber. 

Poți să alegi un cod vestimentar relaxat, poți să decorezi cu o tematică și poți să rezervi o formație live epică pentru a susține concertul. 

De asemenea, alege și un Dj pentru a întregi agenda evenimentului, pentru că nu poți solicita unei trupe să cânte pe toata durata petrecerii. 

  • Angajază un pictor

Poți să angajezi un artist / o artistă pentru a picta în direct ceremonia sau recepția. Pictorul va crea o operă de artă din cea mai fericită zi din viața ta, pe care o poți agăța de pereții casei tale și pe care o vei prețui ani de zile.

Pentru a reuși un astfel de scenariu, este necesar să oferi fotografii în avans pentru ca artistul / artista să poată lucra la detalii ce țin de trăsături specifice. 

Indiferent dacă vei decide să omiți anumite formalități sau tradiții și veți alege câteva idei inedite pentru nunta voastră, aceste decizii trebuie luate în cuplu. 

 

Sursa Foto: Pexels.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.