Dacă ești o persoană atentă la detalii, ce pune preț pe lux și și-l permite, atunci ai ajuns unde trebuie. Fie că e vorba de ce mănânci sau ce haine porți, fie că e vorba de stilul tău de viață, cu siguranță ești una dintre persoanele care apreciază rafinamentul și lucrurile de calitate. Acest lucru se observă, mai ales, în felul în care îți amenajezi casa, dorind de fiecare dată să ai tot ce e mai bun, luxos și scump. Așadar, urmărește acest articol în continuare și vezi care sunt cele 3 tipuri de vopsele care s-ar potrivit perfect casei și gusturilor tale excentrice!

Iată ce tip de vopsea li se potrivesc oamenilor cu gusturi fine

  1.     Vopseaua acrilică

Fie că e vorba despre vopseaua acrilică pentru lemn și metal cu finisaj lucios, fie că e vorba de vopseaua acrilică pentru zidărie cu finisaj mat, acestea sunt cele mai bune variante pentru care poți opta pentru a asigura confortul și un aspect cât mai plăcut al casei tale. Ambele au  acoperire, uscare, uniformizare și rezistență de înaltă calitate, neconținând plumb sau mercur. Dacă ești interesat, poți arunca o privire la vopseaua lavabilă de exterior de la Benjamin Moore și te vei convinge singur de diferența uriașă pe care o va oferi casei tale.

  1.     Vopseaua alchidică

În ceea ce privește vopseaua alchidică pentru exterior, ai 3 variante premium din care poți alege, și anume, vopseaua lavabilă alchidică cu finisaj lucios, finisaj satinat sau finisaj mat. Primele două sunt dedicate suprafețelor din lemn și metal, iar cea de a treia pereților și tavanelor. Dacă ești o persoană mai excentrică, iar gusturile tale sunt mai rafinate, atunci varianta perfectă pentru tine este vopseaua alchidică cu finisaj satinat, pentru că va oferi o notă  de eleganță.

  1.     Vopsea nanotehnologică elastomerică

 Acest tip de vopsea nu numai că are funcție respirabilă și rezistentă împotriva mucegaiului, dar oferă și termoizolație, așadar oferă avantajul de a economisi energie electrică. Fiind un produs din categoria celor bazate pe noua tehnologie cu microsfere reflectorizante izolate, asigură și rezistență la intemperii și radiații UV. Este un produs dedicat celor care aleg întotdeauna calitatea indiferent de preț, în orice situație. Așadar, dacă vrei să-i oferi un estetic special și protecție sporită exteriorului casei tale, alege vopseaua nanotehnologică elastomerică și nu vei regreta!

         Atunci când pui accent pe calitatea lucrurilor pe care le achiziționezi, ci nu pe preț, vei avea întotdeauna de câștigat pe termen lung. Dacă vrei să ai parte de confort, protecție și un aspect nou al casei tale, atunci aceste vopseluri sunt rezolvarea problemei tale. Acum ești doar la un click distanță de a face acest lucru posibil! Tot ce ți-a mai rămas de făcut este să te hotărăști asupra culorilor pentru care vei opta, astfel încât să obții o combinație spectaculoasă cu care vei atrage privirile tuturor trecătorilor! Apoi, te vei convinge singur că ai făcut alegerea corectă.

 

 

 

Sursă foto: Pixabay.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.