Sâmbătă, 9 noiembrie, începând cu ora 19:00, iubitorii teatrului sunt așteptați la Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei, la piesa „Soț de vânzare”.

Piesa de teatru, după Mihail Zadornov, îi are ca protagoniști pe Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gilea.
Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor, frumuşică, uşor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinereţe, însă inteligenţă, cu „look” şi iniţiată în metehnele vieţii) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soţ contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.
Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăieşte cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toţi banii. Va fi însă de acord cu această tranzacţie? Vor reuşi cele două femei să încheie incredibilul contract?
Subiectul tratează original şi picant, eterna tema a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple şi intense răsturnări de situaţii.
Cu sau fără acordul celor implicaţi, singura garanţie oferită e o seară plină de umor şi rasete-n cascade!
Pregătiţi-vă pentru o experienţă care vă va schimba cu siguranţă percepţia despre căsnicie şi… teatru românesc underground!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.