O nouă surpriză apetisantă îi așteaptă pe pofticioși în Iulius Mall Suceava. Alege din varietatea de restaurante din foodcourt, savurează preparatul preferat, iar noi îți facem cinste cu o masă din partea casei!

După o zi plină la facultate sau la locul de muncă, o masă caldă este mai mult decât bine venită. Restaurantele din foodcourt sunt deschise, iar tu poți comanda felul de mâncare preferat la pachet. Iulius Mall Suceava ți-a pregătit o super campanie, pe care nu trebuie să o ratezi: la trei mese servite, pe a patra o primești gratuit. În perioada 6 noiembrie – 5 decembrie 2020, de fiecare dată când cumperi de minimum 15 lei de la una dintre locațiile foodcourt din Iulius Mall Suceava, păstrează bonul și ștampilează-ți cardul la Centrul Info. La trei ștampile, returnezi cardul și primești un voucher la unul dintre restaurantele din foodcourt-ul din Iulius Mall.

 

Cum intri în posesia cardului? Nimic mai simplu: îl poți solicita de la Centrul Info.

 

Burgerii suculenți în combinație cu delicioșii cartofi prăjiți, pizza cu blat pufos, noodles cu sos picant, preparate mexicane sau bunătăți grecești ispititoare și multe alte preparate gustoase te așteaptă în foodcourt. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.