Astăzi și ieri, încă de la primele ore ale dimineții, ofițeri și subofițeri din cadrul Jandarmeriei Suceava au luat cu asalt Centrul de Transfuzie Sanguină Suceava, de data aceasta, în calitate de donatori voluntari de sânge.

Aceștia s-au alăturat campaniei „Donează sânge! Salvează o viață!”, proiect inițiat la nivel național de către Inspectoratul General al Jandarmeriei Române în parteneriat cu Patriarhia Română, din dorința de a contribui cu puțin la rezolvarea crizei acute de sânge cu care se confruntă spitalele din țara noastră.

Şi în anii precedenţi, cadrele inspectoratului s-au implicat în activităţi de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituţiei acest gest a devenit o tradiţie. De la începutul anului până în prezent, jandarmii au donat peste 40 litri de sânge pentru semenii noștri aflați în dificultate.

Donarea de sânge este un bine pe care îl facem fără a aștepta nimic în schimb, pentru că nu îl cunoaștem pe cel pe care îl ajutăm, iar aceasta este cea mai frumoasă formă de ajutor. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.