Ar putea părea că sună prea frumos ca să fie adevărat, dar nu este așa deloc. Există o mulțime de joburi plătite foarte bine, dar care se desfășoară în medii cu un nivel de stres scăzut și care, în același timp, pot fi și distractive. Aceste locuri de muncă îți permit să te bucuri de un stil de viață liber și relaxat, fără a fi nevoit să te duci acasă cu stresul de peste zi acumulat la muncă. Motivul pentru care aceste joburi sunt plătite bine este că, pentru a le putea face, trebuie să ai anumite calități atât personale, cât și profesionale pe care nu toată lumea le are.

 

Iată care sunt cele 3 joburi la care te poti distra si beneficia, in acelasi timp, de recompense financiare semnificative!

 

  • Fotograf

 

Ce ar putea să nu-ți placă la fotografierea împrejurimilor tale și la a fi plătit pentru acest lucru? Fotografii independenți au una dintre cele mai aventuroase și incitante cariere. Cu toate acestea, nu este atât de ușor să faci bani din fotografie. Pentru a avea succes, trebuie să-ți folosești latura creativă și să ai o viziune artistică asupra realității.

Fotografia poate fi de mai multe feluri. Poți face poze la evenimente, cum ar fi nunți, botezuri, petreceri sau alte contexte asemănătoare, dar și la peisaje și oameni, iar apoi să le vinzi fie în mediul online, fie în cadrul unei expoziții.

Mai mult decât atât, fotografii sunt foarte căutați și de corporații, deoarece pozele inedite din punct de vedere vizual pot atrage noi clienți sau oportunități de colaborare. Astfel, dacă vrei să mergi pe această cale, trebuie să-ți perfecționezi abilitățile de negociere și persuasiune, pentru că vei fi nevoit să arăți de ce ești tu alegerea potrivită și să stabilești tarifele.

 

  • Model de videochat

 

Pentru femeile îndrăznețe și lipsite de prejudecăți, videochat-ul reprezintă o carieră sigură și de succes. Acest domeniu îți oferă flexibilitate în ceea ce privește programul, deoarece ți-l poți construi chiar tu. Din punctul de vedere al salariului, acesta depinde de timpul petrecut în online cu vizitatorii. Aici intervin calitățile și abilitățile tale de a discuta cu oamenii și de a-i atrage, astfel încât să-i determini să converseze o perioadă îndelungată cu tine în chatroom. 

Această carieră este și una distractivă, deoarece petreci foarte mult timp vorbind cu alte persoane și este un domeniu în care activează oameni deschiși și foarte sociabili. În plus, modelele de videochat sunt la mare căutare, deoarece agențiile sunt în continuă creștere. Astfel, dacă îți dorești să încerci și tu această carieră, alege Gloria Agency și, cu siguranță, te vei bucura de o experiență inedită care îți va aduce, în plus, sume frumoase de bani.

 

  •  Maseur teraput

 

Maseurul terapeut se bucură de un mediu liniștit în cadrul unui SPA sau al unui centru de înfrumusețare. În calitate de terapeut de masaj, te poți bucura de un program de lucru flexibil, fie lucrând pentru un salon, fie în mod independent. 

Pentru a face masaj terapeutic trebuie să înțelegi procedurile medicale și anatomia corpului astfel încât să poți ameliora durerile musculare și ale articulațiilor inflamate. Prin urmare, un maseur terapeut are nevoie de certificări reglementate la nivel național înainte de a-și începe profesia.

În concluzie, dacă joburile obișnuite cu program fix nu-ți surâd, încearcă unul dintre locurile de muncă distractive. Cu siguranță vei găsi ceva care să se potrivească cu personalitatea și abilitățile tale.

 

Sursă foto: Shutterstock.com. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.