Cum sa câştigi bani rapid şi uşor? Această întrebare macină tot mai mulţi români. Căutăm să câştigăm fără să depunem prea mult efort, fără să ne angajăm sau fără responsabilităţi prea multe. Ajungem astfel să recurgem la alternative ce implică şi o doză de risc – jocuri de noroc, pariuri, ponturi pariuri sportive şi tot ceea ce înseamnă acest sector. După cum se spune – nu rişti, nu câştigi.

Chiar dacă nivelul de trai nu este unul tocmai ridicat, în orice oraş din ţară se poate observa un lucru: cazinourile, sălile de jocuri de noroc şi agenţiile de pariuri sunt tot timpul pline de clienţi. Un business de succes îl reprezintă în special casele de pariuri sportive, care ajung la cifre de afaceri şi profituri astronomice. Dovada succesului acestora este vizibil – în orice oraş ai merge, găseşti agenţii şi case de pariuri tot timpul pline.

Cei împătimiţi de pariuri sportive ştiu exact despre ce este vorba aici. O sumă modică investită poate aduce un câştig dublu, triplu, înzecit, însutit, înmiit etc. Totul simplu şi uşor, cu singura condiţie ca evenimentele pariate să aibă rezultatele prognozate. Se pariază simplu, se pariază combinat; se pariază pe un singur eveniment, se pariază pe evenimente multiple. Pariurile sportive, în special pariurile pe evenimente din fotbal, oferă această opţiune. Sumele investite se înmulţesc cu cotele evenimentelor şi rezultă astfel câştigul potenţial.

Câştig potenţial – subliniem încă o dată – deoarece nimic nu este sigur. Exact ca şi la o aruncare de ban, ai o şansă de 50-50: poţi nimeri sau nu. Pasionaţii de pariuri sportive ar putea contrazice aceste şanse însă. Există mai multe tipuri de pariori. Unii ar putea fi consideraţi oportunişti – plasează billete ocazional. Alţii petrec chiar ore în şir – aici este cazul jucătorilor profesionişti – analizând ofertele zilei, evoluţiile echipelor, chiar şi urmărind meciurile. Abia după această analiză amănunţită ajung să compună un bilet şi de obicei sunt cei ce câştigă constant, chiar dacă sumele nu sunt extraordinar de mari. Aceşti pariori înveteraţi oferă uneori ponturile şi altor pariori, însă în majoritatea cazurilor sunt reticenţi.

Era tehnologiei acoperă neajunsul acesta al necunoaşterii pentru pariorii începători. Până învaţă, până se acomodează cu sistemul şi chiar şi după, beneficiază de ponturile oferite online. Nu mai este o noutate domeniul pariurilor sportive în România, de asemenea nici ponturile online nu mai reprezintă un secret. Există chiar site-uri specializate unde sunt oferite ponturi zilnice, bilete ale zilei, ocazii atât pentru pariori începători cât şi pentru pariori înveteraţi.

Sunt de asemenea site-uri care oferă o şansă dublă de câştig: chiar dacă ponturile sunt oferite contra cost, sunt taxate doar cele care se dovedesc a fi câştigătoare. Avantajul aici este doar de partea pariorului astfel – plasează biletul conform pontului şi câştigă, ori pierde biletul dar banii plătiţi pe pont îi sunt returnaţi.

Jocurile de tipul pariurilor sportive sunt în acest moment la mare căutare, la fel şi ponturile. Fie ca formă de divertisment, fie ca modalitate de a câştiga rapid şi uşor, câştigă tot mai mult teren în rândul românilor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.