Furnizorii de jocuri sunt responsabili pentru tehnologia din spatele jocurilor de care vă puteți bucura în cazinouri online precum Betfair România.

 Acești dezvoltatori fac jocurile mai interesante și mai palpitante, deoarece continuă să găsească modalități de îmbunătățire și să creeze povești și setări diverse. Dacă sunteți jucători cu experiență, știți că există o mulțime de furnizori de jocuri dintre care puteți alege.

Cunoașterea acestor furnizori este importantă, deoarece nu  vă va oferi doar mai multe informații despre jocurile existente, ci vă va oferi și mai multe opțiuni cu privire la jocurile care au funcții ce vă permit să obțineți mai multe câștiguri. Iată câțiva furnizori de jocuri pe care merită să îi cunoașteți:

Avantajele alegerii de jocuri de la diferiți dezvoltatori

1. Varietate mare de jocuri

Dacă veți încerca jocuri de la diverși furnizori, veți avea oportunitatea de a descoperi o mare varietate de jocuri. Fie că este vorba de sloturi, jocuri de cazino de masă sau jocuri cu dealeri live, jocurile realizate de diferiți dezvoltatori vă vor dezvălui diferite caracteristici și scheme estetice care vă pot stârni interesul. Mulți dezvoltatori folosesc referințe din filme, folclor și tendințe din cultura pop.

2. Plăți

Toate jocurile create de dezvoltatori oferă câștiguri diferite. Dacă aruncați o privire la multitudinea de jocuri din cazinourile online, veți descoperiți că unele jocuri oferă câștiguri mari, alături de bonusuri și funcții satisfăcătoare.

3. Proiectarea jocului

Jocurile de cazino online sunt foarte atrăgătoare. Unii furnizori oferă jocuri în format 3D. Vă sfătuim ca, atunci când căutați jocuri la diverși furnizori de jocuri, să nu ezitați să jucați jocuri 3D, întrucât veți avea parte de multă distracție.

Tipuri de jocuri create de dezvoltatori

Dezvoltatorii creează diverse tipuri de jocuri, astfel încât să puteți avea mai multe experiențe fantastice de jocuri online. Iată câteva tipuri de jocuri pe care le poți încerca:

1. Sloturi online clasice

Sloturile online clasice sunt inspirate de aparatele de sloturi din cazinourile tradiționale. Sloturile online clasice au de obicei trei role și o linie de plată. Uneori, aceste sloturi pot avea până la 5 role. Dezvoltatorii creează de obicei sloturi online clasice, cu design-uri minimaliste și funcții simple pentru un joc ușor.

2. Slot video

Sloturile video oferă mai multe șanse de câștig, deoarece majoritatea au mai multe linii de plată care pot fi flexibile. Bonusurile și caracteristicile sunt comune în cazul acestor sloturi care oferă mai multe șanse de a obține recompense.

3. Sloturi online 3D

Sloturile tridimensionale sunt jocuri care pun accent pe grafica computerizată. Aceste tipuri de sloturi sunt plăcute datorită imaginilor uimitoare care se derulează pe măsură ce jocul progresează. De asemenea, sloturile 3D au caracteristici și bonusuri pentru creșterea câștigurilor.

4. Sloturi cu jackpot

Sloturile cu jackpot pot fi fixe sau progresive. Sloturile cu Jackpot oferă, de obicei, sume mari de bani care cresc în timp. Alteori, jackpot-ul este o sumă predeterminată pe care un câștigător norocos o poate obține cu un pariu maxim. Sloturile cu Jackpot arată uneori ca sloturi video în ceea ce privește jocul.  

5. Jocuri de masă

Jocurile de masă includ  jocuri clasice precum ruletă, poker, blackjack. Unii dezvoltatori de jocuri online oferă mai multe versiuni ale acestor jocuri de care vă puteți bucura. Jocurile de masă  pot fi jucate în format virtual sau cu un dealer live. 

2 dintre dezvoltatorii de jocuri pe care ar trebui să îi încercați

NetEnt

NetEnt este unul dintre principalii dezvoltatori de jocuri din industria cazinourilor online. De-a lungul anilor, NetEnt a dezvoltat constant jocuri pe placul jucătorilor. Jocurile sale sunt inspirate în cea mai mare parte de filme celebre precum Jumanji și Creature from Black Lagoon.

NetEnt nu doar se inspiră din filme celebre, ci creează și sloturi unice care îi  captivează pe jucători. Gonzo’s Quest și Mercy of the Gods, sunt câteva dintre jocurile lor de sloturi originale adorate de jucători.

Play’n GO

Play’n GO este un alt gigant al industriei de jocuri. Acest dezvoltator de jocuri și-a câștigat reputația datorită consecvenței sale în producerea de jocuri memorabile, cu impact datorită funcțiilor și graficii lor.

Play GO GO a dezvoltat jocuri clasice de casino online, precum Book of Dead and Prissy Princess. În timp ce Play’n GO rareori recreează jocuri preluate din filme, creează sloturi diverse pentru jucători. Play’n GO are o mulțime de jocuri de sloturi cu teme aztece, egiptene sau asiatice.

Încercarea de jocuri de la diverși furnizori vă poate oferi oportunitatea de a experimenta genuri diferite de jocuri. Așadar, jucați și câștigați! Succes!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.