Președintele executiv al clubului Foresta Suceava, Dorin Goian, a declarat că echipa din Areni a intrat în posesia celui de-al doilea rând de echipament.

 

Echipamentul de rezervă al echipei va fi format dintr-un tricou alb, cu negru și verde, iar șorturile și jambierele vor fi negre.

 

 

Fan Shop pentru suporterii suceveni

 

Președintele Consiliului de Administrație al clubului Foresta Suceava, Andrei Ciutac, a subliniat că în curând pe stadionul Areni, la intrare, va fi deschis un fan shop, în care se vor găsi materiale promoționale pentru suporteri.

„Suporterii vor putea achiziționa kituri complete de echipamente. Totodată, se vor putea achiziționa eșarfe, echipamente de joc, căni inscripționate, brelocuri, magneți pentru frigider și tot ceea ce înseamnă un fan shop”, a declarat Andrei Ciutac.

 

Romfour și Betty Ice, sponsori principali ai clubului Foresta Suceava

 

Dorin Goian, președintele executiv al clubului sucevean, a declarat că echipei de fotbal Foresta Suceava i s-au alături doi noi sponsori, Romfour și Betty Ice.

„Am încheiat încă două contracte de sponsorizare cu două firme bine cunoscute în județul Suceava. Aceștia vor fi doi sponsori importanți pentru noi”, a declarat Goian.

Cu această ocazie, președintele executiv a mulțumit primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, cât și Consiliului Local Suceava pentru susținerea de până acum a echipei.

„Sperăm într-o colaborare cât mai bună și cât mai lungă. Avem o obligație față de toate firmele care ne sponsorizează și față de suceveni pentru a continua seria rezultatelor pozitive”, a mai declarat Goian.

De asemenea, a precizat Goian, cei doi sponsori noi ai Forestei vor apărea și pe tricourile jucătorilor. Totodată, acesta a făcut un apel către firmele din județ și nu numai, să vină alături de echipă, deoarece este foarte greu ca echipa să supraviețuiască numai din banii Primăriei Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.