Trupa antrenată de Selim Benachour se pregătește de un meci dificil în compania celor de la CSM Râmnicu Sărat. Partida se va desfășura vineri, de la ora 17:00, pe terenul formației râmnicene.

Antrenorul galben-verzilor a precizat că este un început bun de sezon, după ce au adunat șase puncte din nouă posibile, dar este conștient că meciul din deplasare va fi unul dificil.

„Este al treilea meci în ultimele 10 zile și o să fie un meci greu, deoarece jucătorii sunt obosiți. Vom juca și cu alți jucători care nu au jucat până acum și sper să obținem victoria”, a spus Selim Benachour.

Referitor la nivelul Ligii a III-a din România acesta a mai spus că în echipa suceveană sunt câțiva jucători buni, dar lucrează cu toți pentru a da cel mai bun randament.

Robert Grumezescu, căpitanul sucevenilor, a precizat că toată echipa lucrează pentru obținerea obiectivului principal, accederea în eșalonul secund. Fundașul Paul Mateciuc a spus că  Foresta nu are altă șansă de a rămâne în prima parte a clasamentului decât victoria.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.