Premieră halucinantă în justiţia din România! Un magistrat a fost filmat când se droga acasă cu cocaină iar imaginile au ajuns publice. Este vorba despre judecătoarea Ana Maria Chirilă, din Suceava, arestată preventiv pentru că ar fi ajutat traficanţii de droguri să scape de percheziţii şi dosare. Pentru asta ar fi primit bani, maşini, bijuterii sau vacanţe. 

Ana Maria Chirilă. Judecătoare din 2015, preşedinte de complet la Secţia Penală a Tribunalului Suceava. Prizează cocaină direct dintr-o farfurie, la masă, cu o lejeritate care lasă de înţeles că nu e prima dată când face acest lucru.

În casă, se mai văd şi alţi indivizi cu care magistratul discută. Surse din anchetă spun că judecătoarea ar fi consumat droguri chiar şi în prezenţa copiilor, minori, iar casa era pusă la dispoziţia traficanţilor care doreau să folosească în linişte substanţe interzise. Din locuinţă nu ar fi lipsit niciodată cocaina, drog cu care era aprovizionată de infractorii pe care ar fi trebuit să îi trimită în spatele gratiilor.

Ana Maria Chirilă ar fi vândut informaţii către interlopi şi din dosarele colegilor ei

Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei: Dacă noi cerem românului să nu consume, să nu trafice, unui judecător nici nu trebuie să îi ceri că el cel care realizează justiţia şi pe acest segment.

Anchetatorii au ajuns la judecătoare după ce au intrat la bănuieli că este o cârtiţă în interior. Operaţiunile prin care încercau să pună mâna pe traficanţii de droguri eşuau. Indiciile au dus fix către magistrat, care le dădea autorizaţii de percheziţii sau mandate de supraveghere.

Ana Maria Chirilă ar fi vândut informaţii către interlopi şi din dosarele colegilor ei. Ar fi primit 30 de mii de euro dar şi bijuterii, maşini, vacanţe de lux, alimente sau servicii de pază şi protecţie, relatează observatornews.ro.

One Response

  1. baciu

    Daca SRI prin unitatea centrala si DNA, au filmat-o pe pupaza asta de judecatoare, cum prizeaza droguri, oare la cate tehnica a fost pusa pe CRETU, the man of service of flutur san, de ce nu se dau pozele sau interceptarile cand lua spaga ?? Dar si intalnirile de taina cu Rapan ???
    Se cere Acord de Mediu de la APM SV, pentru decolmatare, regularizare şi reprofilare albie minoră prin exploatarea de agregate minerale în perimetrul Vadu Moldovei 2, râu Moldova, centrul albiei, comuna Boroaia, judeţul Suceava, solicitare facuta de S.C. Operational Autoleasing S.R.L. Suceava, dar in anul 2024 practic nu s-a facut licitatie de A.B.A.SIRET ??? s-ar putea sa fie un smen al S.G.A. SV, societatea este a lui RAPAN din SV, cel care l-a dat in gat pe omul lui FLUTUR presedintele C.J. SUCEAVA numitul SILVIU CRISTINEL CRETU vice presedinte al C.J. SV, deci in 2024 nu s-a facut nici o licitatie pe judetul SV. Ar fi util ca SRI SUCEAVA si DNA sa verifice cazul in cauza , poate iese ceva pentru justitie si implicit cazul CRETU !!!

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.