Județul Suceava va fi promovat la Târgul Internațional pentru alimentație și produse de înaltă calitate – Ekogala, în perioada 7-8 decembrie, la Rzeszow, Polonia.

Participarea la acest târg va fi dezbătută în ședința Consiliului Județean Suceava, de luni, 26 noiembrie.
Potrivit expunerii de motive, târgurile de acest gen sunt ocazii de evidențiere și de promovare a componentei gastronomice a județului, întregind, pe lângă componenta culturală, oferta turistică a Bucovinei pe piața internă și internațională, motiv pentru care se consideră oportună participarea la Târgul Internațional pentru alimentație și produse de înaltă calitate – Ekogala.
Promovarea Județului Suceava în cadrul acestui eveniment se va face prin intermediul materialelor de informare și promovare turistică realizate de Consiliul Județean Suceava, cu accent pe broșura „Gustă din Bucovina”, în care este prezentată oferta gastronomică a etniilor conlocuitoare, a polonilor inclusiv, dar și a ofertelor turistice propuse de operatorii economici și de asociațiile profesionale de turism din județ. Un loc aparte îl vor avea produse bio și tradiționale expuse de producătorii suceveni”, mai transmite expunerea de motive.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.