Jurnalistul Silviu Mănăstire, realizatorul emisiunii ”Dosar de politician”, de la B1 TV, s-a infectat cu coronavirus și a intrat în izolare.

”La un interval de aproape 10 zile îmi fac întotdeauna testul. Primele simptome, lipsă de gust și miros, le-am avut vineri dimineața. Imediat m-am dus și am facut testul și m-am autoizolat. De vineri nu am mai avut contact cu nimeni.

În cursul zilei de sâmbătă, ora 18.00, am primit testul pozitiv. L-am sunat pe ministrul Sănătății și pe premierul Orban, pentru că am avut emisiune cu ei, marți și joi. Am informat postul și toți colaboratorii. Am informat DSP Ilfov.

Deocamdată nu am alte simptome, doar lipsă de gust și miros”, a declarat jurnalistul pentru PS News.

Premierul Ludovic Orban şi-a suspendat în această dimineaţă toate activităţile, după ce Silviu Mănăstire a anunțat că este infectat cu coronavirus. Premierul a fost invitatul jurnalistului la emisiunea ”Dosar de politician” de săptămâna trecută.

De asemenea, primarul ales, Nicușor Dan, a anunțat că se va testa pentru Covid-19, după ce a participat și el la o emisiune moderată de jurnalistul de la B1, dar și ulterior, împreună cu Ludovic Orban, la o emisiune de la RTV.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.