Cunoscutul artist canadian Justin Bierber a anunțat că a fost diagnosticat cu boala Lyme, o maladie cauzată de înțepăturile de căpușă.

În vârstă de 25 de ani, Justin Bieber a făcut anunțul pe pagina oficială de Instagram, acolo unde este urmărit de 124 de milioane oameni.

“Deși mulți oameni tot spuneau că Justin Bieber arată rău, că ia metamfetamină, nu au realizat că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme, nu doar atât dar am și o mononucleoză care mi-a afectat pielea, funcțiile creierului, energia și în general sănătatea”, a transmis artistul.

Bieber a precizat că le va explica fanilor clipele dificile prin care a trecut într-o serie de videoclipuri ce urmează a fi postate pe Youtube.

“Aceste lucruri vor fi explicate în detaliu într-o serie documentară pe care o voi posta pe Youtube în curând… poți afla cu ce m-am luptat și am învins. Au fost câțiva ani grei dar am luat tratamentul corect care m-a ajutat să tratez această boala incurabilă și vor reveni mai bun ca niciodată”, a mai scris Justin Bieber pe Instagram.

Sursa: Observator

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.