Fabrica Marelbo își va suspenda activitatea în data de 15 martie, timp de 15 minute.  Aceasta a fost provocată de autohtonii Celestin și Marelvi. De asemenea, și gigantul JYSK România se va alătura inițiativei afaceristului Ștefan Mandachi. În ceea ce privește instituțiile media din țară, alături de Ștefan Mandachi vor fi radiourile Kiss FM, Magic FM și Rock FM

„Acceptăm provocarea companiilor Tipografia Celestin și MARELVI Electrocasnice iar în data de 15 martie ora 15 fabrica Marelbo împreună cu cei 700 de angajați își întrerupe activitatea pentru 15 minute în semn de protest pentru infrastructura drumurilor din Romania . 
Și noi, la rândul nostru, provocăm companiile NICOLIS, TARSIN și NEVALIS să se alature campaniei”, au scris cei de la Marelbo pe o pagină de socializare.

De altfel, JYSK România se alătură campaniei care sprijină construcția de autostrăzi. Astfel, pe 15 martie, de la ora 15.00, timp de 15 minute, cei peste 800 de angajați își vor întrerupe activitatea. Acțiunea vizează cele 73 de magazine din țară, departamentul de Customer Service și sediul central din București.

“Existența autostrăzilor care să lege orașe cheie ale țării, precum și țara noastră de restul Europei, este o chestiune din ce în ce mai stringentă. Pentru un retailer, autostrăzile înseamnă un timp de livrare mai scurt, costuri de transport mai mici, un impact mai mic asupra mediului și drumuri făcute în siguranță. Atunci când toate regiunile țării vor fi conectate prin autostrăzi, clienții noștri își vor primi produsele mai repede, cu un cost de livrare mai mic. Credem că fiecare persoană care locuiește în România este afectată, într-un fel sau altul, de faptul că nu avem autostrăzi, fie că pleacă în vacanță cu mașina și petrece pe drum mult mai multe ore decât este necesar, fie că așteaptă un colet care trebuie livrat din alt capăt al țării sau pur și simplu plătește mai mult pe un produs, pentru că prețul de la raft reflectă și prețul transportului”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.