Președintele Klaus Iohannis va participa la Adunarea Generală a ONU de la New York, în perioada 18 – 23 septembrie, după cum a anunțat purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi.

„În perioada 18-23 septembrie președintele României va participa la Adunarea Generală ONU care se va desfășura la New York. Este vorba despre sesiunea cu numărul 72. Sunt evident o serie de acțiuni și de întâlniri importante care se afla în agenda președintelui cu ocazia acestei deplasări, tocmai de aceea la momentul potrivit va fi un program detaliat complex”, a declarat purtătorul de cuvânt, într-o declarație de presă susținută la Palatul Cotroceni.

Întrebată dacă președintele Iohannis se va întâlni cu președintele SUA Donald Trump sau cu alți oficiali americani, Mădălina Dobrovolschi a spus: „Vor fi cu siguranță întâlniri, dar tocmai pentru că este un program complex am crezut că este potrivit să anunț de pe acum faptul că există această deplasare, dar programul complet și toate detaliile vor fi comunicate la momentul potrivit”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.