Avem onoarea de al prezenta astăzi pe CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, ba chiar al românilor, președintele Klaus Iohannis. Motive pentru ca acesta să ocupe rubrica noastră din această săptămână avem mai multe decât în ultimele șase luni, la un loc. Spunem asta pentru că, odată cu instalarea acestuia la Cotroceni, activitatea publică a domniei sale […]

Avem onoarea de al prezenta astăzi pe CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, ba chiar al românilor, președintele Klaus Iohannis. Motive pentru ca acesta să ocupe rubrica noastră din această săptămână avem mai multe decât în ultimele șase luni, la un loc.

Spunem asta pentru că, odată cu instalarea acestuia la Cotroceni, activitatea publică a domniei sale a scăzut semnificativ. Acum, că avem de ce să ne legăm, îl propunem pentru această titulatură pe cel care a promis o Românie altfel, o Românie la care toți visăm.

Practic, Klaus Iohannis este nominalizat astăzi drept cucon pentru două motive extrem de importante:

1. Pentru că a cerut demisia premierului Victor Viorel Ponta, în condițiile în care acesta pare a fi acuzat de câte ceva de colegii din DNA, dar asta e o altă discuție pe care o vom aborda separat. Cert este că președintele nostru a avut inițiativa de a-i cere public demisia primului ministru. Felicitări.

și

2. Pentru că în sfârșit, după luni de așteptări, când a început lumea să creadă că nu mai există, domnia sa președintele României, Klaus Ionahnnis, a ieșit public și ne-a demonstrat că este în activitate.

Pentru aceste lucruri, îl nominalizăm pe Klaus Iohannis CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.