Doi tineri din Rădăuţi l-au bătut până la desfigurare pe un altul din Giurgiu lăsîndu-l doar în chiloţi, în vecinătatea cimitirului, pentru 200 de lire

La 09.11.2012, ora 04.16, Poliţia municipiului Rădăuţi, a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112”, de Dina Dragoş Constantin, de 33 ani, din  comuna Floreşti-Stoieneşti, judeţul Giurgiu, despre faptul că, două persoane necunoscute l-au agresat în zona cimitirului Rădăuţi şi  i-au sustras portmoneul în care avea suma de 200 lire.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști au fost identificaţi autorii, ca fiind Nold Albert, de  18 ani şi Creţu Mihai, de 20 de ani, ambii din municipiul Rădăuţi.

Din primele verificări, s-au stabilit că, Nold Albert şi Creţu Mihai,  s-au întâlnit în data de 08.11.2012, pe raza municipiului Rădăuţi, la un local, unde au consumat băuturi alcoolice.

Ulterior, în jurul orei 23.00, aceştia s-au hotărât să meargă în localitatea Solca, la nişte prieteni, pentru a mai consuma băuturi alcoolice, iar pe drum s-au întâlnit cu Dina Constantin,  care a cerut detalii despre un local unde ar putea să mănânce.

Astfel, persoana vătămată împreună cu cei doi autori, s-au deplasat la un local din zonă unde au mâncat şi consumat băuturi alcoolice, iar în  jurul orei 04.00, cei trei s-au deplasat din nou în direcţia autogării Rădăuţi, unde persoana vătămată avea cursă spre Anglia la ora 07.00.

Autorii au convins persoana vătămată să îi urmeze pe un traseu ocolitor,  ajungând astfel în zona cimitirului Rădăuţi, unde Nold şi Creţu i-au pus piedică părţii vătămate şi  i-au aplicat multiple lovituri în zona capului, cu pumnii şi picioarele, după care i-au  sustras portmoneul din buzunarul gecii.

După ce au sustras din portmoneu suma de 200 lire, autorii au ars câteva articole de îmbrăcăminte şi portmoneul părţii vătămate în apropierea cimitirului, urmărind ştergerea urmelor infracţiunii.

De la  Nold Albert a fost recuperată suma de 100 lire.

Cei doi autori au fost prezentaţi instanţei de judecată, care a emis mandate de arestare preventivă pentru  30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Nold Albert şi Creţu Mihai au fost introduşi în arestul I.P.J. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.